Terrasoverkapping van hout

De meeste terrasoverkappingen worden gemaakt van hout. Dat is niet voor niets. Een houten terrasoverkapping geeft een huislijke en warme uitstraling.  Voor uw overkapping van hout kunt u kiezen uit een ruime diversiteit aan afwerkingen en details die met geen ander materiaal mogelijk zijn. Hierdoor zal een houten overkapping altijd naadloos aansluiten op uw woning.

Door  uw overkapping zelf samen te stellen, bepaalt u de uitstraling naar gelang uw wensen. Verschillende uitstralingen zijn daarbij mogelijk. Houdt u van traditioneel of geeft u de voorkeur aan een strak uiterlijk? Aan u de keuze.  U kunt inspiratie opdoen aan de hand van onze referentieprojecten.

overkapping-terras_terras-overkapping-hout-veranda-sierlijst

Uit het juiste hout gesneden

skh-keurmerk-overkapping-terrasOm de kwaliteit te waarborgen verwerken wij uitsluitend hout met het SKH Keurmerk.
Al onze terrasoverkappingen worden op traditionele wijze gebouwd en worden verwerkt degelijke houtverbindingen. Het dak wordt standaard met PU geïsoleerd om mogelijke condensvorming aan de onderzijde uit te sluiten.

Ruime keuzemogelijkheden

Voor uw overkapping van hout heeft u een geruime keuze aan afwerkingen en details. U kunt hiermee zelf uw overkapping samenstellen. Verschillende uitstralingen zijn ook mogelijk. Houdt u van traditioneel of geeft u de voorkeur aan een strak uiterlijk. Aan u de keuze.

Kijk op onze pagina Keuzemogelijkheden overkapping terras wat er zoal mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *