Keuzemogelijkheden terrasoverkapping

Door ons ruime aanbod aan keuzemogelijkheden heeft u de mogelijkheid om uw eigen overkapping terras tot in het kleinste detail samen te stellen. Hieronder staan de opties voor uw overkapping weergegeven.

Kolommen

Kolommen zijn de basis voor elke overkapping, deze hebben een afmeting van maar liefst 17 x 17 cm en kunnen voorzien worden van sierlijke vellingkanten en massief Belgisch hardsteen. De kolommen geven de terrasoverkapping een robuuste uistraling. Eventuele andere afmetingen kunnen ook geleverd worden.

Plafond

Voor het plafond hebt u de keuze voor een vlak afgewerkt plafond van Joubertgarant garantieplaat of een Oud Hollands plafond. Bij een Oud hollands plafond blijft de constructie in het zicht, uitgevoerd met strakke brede delen of kraaldelen.

overkapping-terras-oud-hollands-plafond-kraaldelen

Oud hollands plafond

terrasoverkapping-vlak-afgewerkt-plafond

Vlak afgewerkt plafond

Boeiboord

Deze voeren wij uit in Joubertgarant garantieplaat met 30 jaar fabrieksgarantie. Dit is mogelijk in een strakke setting, maar ook in een klassiek variant met massieve sierlijsten. Naar keuze kan de boeiboord afgewerkt worden met zink of koper. U kunt kizen tussen een enkele en een dubbele boeiboord.

enkele-boeiboord-met-veranda-terras-overkapping-sierlijst

enkele boeiboord met sierlijst

dubbele-boeiboord-veranda-terras-overkapping-met-sierlijst

dubbele boeiboord met sierlijst, zinken kraal

dubbele-boeiboord-veranda-terras-overkapping-geen-sierlijst

dubbele boeiboord geen sierlijst, alu daktrim RALAls randafwerking van de terras overkapping is een zinken kraal de standaard oplossing. U kunt ook kiezen voor een aluminium daktrim in de standaard aluminium kleur (brute aluminium), of in een RAL kleur naar keuze. Zo is de daktrim in de afbeelding rechts boven van de kleur RAL 9010 (reinwit).

Lichtstraat of Daglicht

Een overkapping terras hoeft niet per se al het licht uit uw woning weg te nemen. Het tactisch plaatsen van een houten lichtstraat of vlak daglicht in het dakvlak zorgen dat uw prettige woonruimte behouden kan blijven. De onze zelf ontwikkelde vlakke daglichten en lichtstraten zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas. De lichstraten worden uitgevoerd met gelaagd HR++ isolatieglas, en gekozen kan worden voor schilden/wolfseinden of vlakke eindes.

We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van lichtstraten, ook voor aannemers en zelfbouwers. Onze houten lichtstraten en daglichten worden samen met de terrasoiverkapping in de werkplaats vervaardigd. Voor zowel de daglicht als de lichtstraat geldt dat deze behoudens een kleine schoonmaak geheel onderhoudsvrij zijn.

houten-lichtstraat-

houten lichtstraat

Wanden/ Kozijnen

Wij kunnen uw terrasoverkapping voorzien van kozijnen met gelaagd glas met of zonder borstwering. Daarnaast is een  binde wand ook een optie, geheel gesloten of met bovenlichten. Aan u de keuze.

terrasoverkapping-terras-overkapping-veranda-in-hout-dichte-wanden-kozijn

Maak gebruik van ons online offerteformulier als u meer wilt weten over…

de prijzen van de terrasoverkapping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *