Terrashaarden zorgen voor Sfeer!

Terrashaarden zorgen voor Sfeer!

Iedereen wil graag zo lang mogelijk gebruik maken van zijn overkapping of veranda. Al in het vroege voorjaar fijn genieten van de eerste zonnestralen en tot in de herfst genieten van de prachtige veranderingen in je tuin. Eén nadeel is natuurlijk de temperatuur. In de avonduurtjes koelt het hard af in het voor- en najaar en is het al snel te koud om gebruik te maken van je overkapping of veranda.

Een terrasverwarming biedt een prima oplossing om langer van je overkapping of veranda te kunnen genieten. Dit kan op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan elektrisch verwarmen door middel van een eenvoudige maar doeltreffende infrarood verwarming.

Ben je op zoek naar een meer sfeervolle terrasverwarming? Dan zou je kunnen kiezen voor terrashaarden. Je ziet deze vorm van terrasverwarming steeds vaker en is naast een comfortabele manier van verwarmen ook erg mooi en sfeervol.

Een terrashaard of terraskachel is ideaal, want de buurt van zo’n heerlijk knapperend haardvuurtje  kun je echt pas genieten van je overkapping of veranda. Terrashaarden worden vaak gemaakt van RVS, beton, steen, gietijzer of een combinatie van deze materialen. Deze haarden zijn in heel veel vormen en maten verkrijgbaar, van heel klassiek tot hyper modern. We kunnen haard ook helemaal integreren in de overkapping door hem in te metselen.

We kunnen alles voor u maken, vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *